Loading...

Tekuté zlato z dílny matky přírody

27.05.2022

Harmonelo Colostrum je čistě přírodní tekutina s vitamínem D a K. K udržení správné funkce imunity a kostí je potřeba pochopit a poznat faktory, které vyvolávají nástup procesu stárnutí. Klíč úspěchu hledejme ve vitamínech K a D. Přednostmi Colostra, jako hotové, ucelené potraviny, je obsah nezbytných vitaminů, nenasycených mastných kyselin, minerálů, aminokyselin, mléčných cukrů, růstových a imunitních látek.

Hlavní výhody:
- Rychlé vstřebávání-vysoká biologická dostupnost aktivních látek
- Bez lepku 
- Slazeno rozpustnou vlákninou
- Přírodní tekutina 

Složení aktivních látek v jedné dávce: 
kravské kolostrum 400 mg, fermentované a inaktivované kvasnice obohacené selenem 175 mg, fermentovaná kurkuma (Curcuma longa) 30 mg, vitamín K1 (fylochinon, K2 MK-7 menachinon) 50 µg, vitamín D3 (cholekalciferol) 5,00 µg, vanilkové aroma, konzervanty (sorban draselný a benzoan sodný) 

Čemu přispívá: 
- Normální funkce střevní mikrobioty
- Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému
- Vitamín D a K přispívají k udržení normálního stavu kostí a svalů
- Antiageing

Colostrum (mlezivo)
Mnohými je považováno za tekuté zlato z dílny matky přírody, které je doslova nabito náloží přírodních látek. Je charakteristické svoji lehce zlatavou až oranžovou barvou. Tato tekutina je produkována mléčnými žlázami rodičky Tura domácího ihned po porodu a jeho produkce je časově omezena, považuje se tedy za poměrně vzácný. Colostrum je výjimečné svým nenahraditelným složením, je naplněné řadou aktivních látek, proto je oprávněně označováno jako nejideálnější přírodní elixír mladého i dospělého organismu. 

Vitamín K a D 
K udržení správné funkce imunity a kostí je potřeba pochopit a poznat faktory, které vyvolávají nástup procesu stárnutí, způsobují výrazný úpadek imunity, chceme-li úspěšně předejít rozvoji procesu stárnutí (senescence). Klíč úspěchu hledejme ve vitamínech K a D.
Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému. Dále vitamíny D a K přispívají k udržení normálního stavu kostí. Vitamín D navíc přispívá k udržení normální činnosti svalů. 

Mikrobiálně aktivovaná kurkuma 
Hlíznatý žlutooranžový oddenek kurkumy, latinsky Curcuma longa se používala v tradiční ajurvédské a čínské medicíně. Toto „zlaté koření“ je díky patentované a inovativní technologii biotransformační fermentace ještě účinnější! Díky řízené fermentaci získáváme mikrobiálně aktivovanou kurkumu, která obsahuje široké spektrum tělu prospěšných látek. Kurkuma obsahuje mnoho účinných látek, z nichž jsou nejdůležitější kurkuminoidy, jako je kurkumin, demethoxycurcumin, bisdemethoxycurcumin, cykcurcurcumin, calebin A, esenciální olej, seskviterpeny, alkaloidy, třísloviny, saponiny, steroly, flavonoidy. 

Inaktivované kvasnice a selen 
Jedná se o kvasnice produkované řízenou fermentací s médiem, které kvasniční masu obohatí o biologickou formu selenu. Navíc jsou kvasniční buňky vysokým zdrojem vitamínu D2 a kvasničného betaglukanu. Díky této kombinaci jsou kvasnice přírodním a vyváženým substrátem vhodným pro péči o imunitu a šetrně tak doplňují účinek kolostra

Rozpustná vláknina 
Nová generace probiotik, na bázi enzymaticky ztekucených čekankových fruktooligosacharidů přispívá k přirozené obnově střevní mikrobioty. Působí ve všech částech střeva. Tuto vlákninu neumí naše tělo využít, a proto pro nás není zdrojem energie. Je však důležitou živinou pro naše prospěšné střevní bakterie. Podporuje také množení bakterií bifidogenního typu ve střevech a v tlustém střevě zvyšuje produkci butyrátu přátelskými střevními bakteriemi.

 Více informací neleznete ZDE

Další články

Partneři

Logo - A-giga
Logo - Alukov
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - Enbra
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - handy corp.
Logo - IXPERTA
Logo - JŠK advokátní kancelář
Logo - JVS Service
Logo - Logio s.r.o.
Logo - Microsoft
Logo - nsg morison
Logo - REHABILITAČNÍ CENTRUM ČELADNÁ
Logo - RESPECT Group – pojišťovací makléř pro firmy a podnikatele
Logo - Swiss Life Select
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - STAVEBNÍ FIRMA PLUS
Logo - Hydraulics
Logo - J 4
Logo - Carollinum
Logo - Inca Collagen

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - Foodway Catering
Logo - IDC - FOOD
Logo - Japonská rýže
Logo - MY JAPAN
Logo - Smart Walls

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - Brands&Stories
Logo - BusinessInfo.cz
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - Franchising.cz
Logo - Franchising.cz
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - Trade
Výsledky 2020