Loading...

Moderní svět skrytých zárubní

01.07.2022

Do domů, bytů a kanceláří se stále více prosazují skryté zárubně, čímž se potvrzuje trend minimalistického a nadčasového designu v duchu čistých a rovných linií. Ano, skryté zárubně jsou součástí celkové mozaiky interiérových prvků, které optimálně fungují jako celek, ale skryté zárubně mají ambici být jedním z tahounů.

Česká firma JAP FUTURE se zaměřuje na výrobu unikátních designových interiérových prvků a díky své silné tradici v kovovýrobě začala před několika lety intenzivně rozvíjet proces technické přípravy  a samotné výroby skrytých zárubní.

A jak to vypadá dnes? Přerovská firma JAP FUTURE má v nabídce skryté zárubně dotažené do všech detailů v několika variantách. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, což je předpoklad pro poskytnutí 5leté záruky. Skryté zárubně lze vyrobit na míru, a to nejen v atypických rozměrech, ale i bez nadpraží nebo do šikmých půdních prostor. Možnost lakovat dle vzorníku RAL, NCS a Creative metallic je samozřejmostí. Detailní informace o jednotlivých typech: AKTIVE, EFEKTA a DUAL, jsou k prostudování na www.japcz.cz.

A jak říká klasik: „Šedivá je teorie a jen strom života věčně zelená se“. Pojďme si tedy projít realizace interiérů se skrytými zárubněmi, na kterých se společnost JAP FUTURE podílela.

 
FOTO: JAP FUTURE

Skrytá zárubeň DUAL, dveře MASTER

Tato oboustranná skrytá zárubeň je určena pro dveře MASTER a dřevěné dveře tloušťky 40 mm. Díky bezobložkovému provedení nabízí designově čistý dveřní průchod, kdy jsou dveře a stěna v jedné linii. Je vyrobena z hliníku, takže je voděodolná a vlhkuvzdorná.


FOTO: JAP FUTURE

Skrytá zárubeň EFEKTA 40/00, dveře MASTER

Tato zárubeň je součástí obkladového systému stejného jména a srovná do jedné pohledové roviny otočné dveřní křídlo spolu s obkladem stěny. Do skryté zárubně EFEKTA je možno zavěsit dveřní křídlo MASTER, které umožní použití stejného povrchového materiálu jako je na obkladu stěny. Možné je použít i standardní dřevěné dveře. Tato zárubeň je určena pro klasické otevírání dveřního křídla směrem k sobě z pohledové lícující strany. Možné je i otevírání od sebe, které umí jiná varianta skryté zárubně EFEKTA s označením 25/15. Zárubně se vyrábí i bez nadpraží (varianta dveřního křídla až ke stropu). Maximální výška zárubně je 2 700 mm.


FOTO: JAP FUTURE

Skrytá zárubeň AKTIVE PP 40/00, dveře MASTER

Jde o klasické bezpolodrážkové otevírání dveří k sobě. Skrytá zárubeň Aktive PP splňuje bezpečnostní a protipožární normu jak ve zděné příčce, tak v SDK stěně a je opatřena 2 panty pro výšku dveří až 2 100 mm. Zárubeň lze kombinovat pouze se dveřmi Sapeli se stejnou normou a lze ji zakoupit pouze v prodejní síti této značky.


FOTO: JAP FUTURE

Skrytá zárubeň AKTIVE 40/00, dveře MASTER

Tato zárubeň je určena pro dveře tloušťky 40 mm s otevíráním k sobě. Zárubně (viz. foto) lze vyrábět i bez nadpraží, nebo do šikmých půdních prostor, a to ve výšce až 3 700 mm.

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím skryto. Toto obecné moudro doplňuje jednatel společnosti JAP FUTURE, Petr Paksi: „Naše skryté zárubně sice nejsou na rozdíl od perfektních dveří, lícujících se zdí, vidět. Co je však vidět, je to, že dáváme do naší práce pověstné srdíčko a máme radost z každé realizace dotažené do propracovaných detailů“.

Další články

Partneři

Logo - A-giga
Logo - Alukov
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - Enbra
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - handy corp.
Logo - IXPERTA
Logo - JŠK advokátní kancelář
Logo - JVS Service
Logo - Logio s.r.o.
Logo - Microsoft
Logo - nsg morison
Logo - REHABILITAČNÍ CENTRUM ČELADNÁ
Logo - Swiss Life Select
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - STAVEBNÍ FIRMA PLUS
Logo - Hydraulics
Logo - J 4
Logo - Carollinum
Logo - Inca Collagen

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - Foodway Catering
Logo - IDC - FOOD
Logo - Japonská rýže
Logo - MY JAPAN
Logo - Smart Walls

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - Brands&Stories
Logo - BusinessInfo.cz
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - Franchising.cz
Logo - Franchising.cz
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - Trade
Výsledky 2020