Loading...

KÁVA PRO ZDRAVÍ A KRÁSU

31.03.2023

Helena Kohoutová, zakladatelka Podnikatelské platformy Helas - Budujeme hrdé Česko své vize umí naplňovat. Důkazem je mnoho úspěšných projektů. Eternal Flower Coffee Collection je jedním z nich. Letos se tato srdcová záležitost rozrostla o další unikátní kávové speciality tentokrát dokonce s beauty efektem.  Lásku ke kávě si můžete proto užívat bez výčitek

 

Moment, který je tu jen pro vás. Chvíle kdy se můžete odměnit a vychutnat si některou kávu z unikátní kolekce ETERNAL FLOWER COFFEE COLLECTION se teď může stát vašim soukromým beauty rituálem.

Nová káva Collagen Beauty Coffee totiž obsahuje kolagen, květy měsíčku a levandule. Kolagen má neutrální chuť a vůni. Díky svému složení napomáhá ke zvýšení pružnosti pokožky, jejímu vyhlazení a zjemnění vrásek, redukci celulitidy a také jako prevence známek stárnutí. Levandulová silice je po chemické stránce velmi složitá – skládá se totiž z více než 150 látek. Podporuje trávení a často se také používá k uklidnění při úzkostech a depresích. Pro svou schopnost zlepšit náladu byla levandule považována za přírodní antidepresivum. 

„Pečlivě si vybíráme ty nejkvalitnější suroviny a využíváme služeb rodinné pražírny Jany Kolrusové, která je pro nás zárukou kvality. Pracuje s nejmodernějšími technologickými postupy. Spojení kávových zrn Robusty, výživného kolagenu, květů měsíčku a uklidňující vůně levandule dodává kávě výjimečnou chuť i účinky. Na jedné straně podpoří vaši energii, ale zároveň zmírní stres a vypětí z náročného dne.“ Vysvětluje Helena Kohoutová, která se svými produkty zažívá úspěchy nejen v Čechách, ale i za hranicemi. Kávové speciality si oblíbili klienti až na Kypru, který se Heleně na část roku stává druhým domovem. Unikátní kávovou kolekci můžete ochutnat na tak kouzelných místech jako je MY RAW CAFÉ v Praze, v KAFE DOMA Litoměřice, nebo v romantické atmosféře na zámku Loučeň.

 

Káva je pražena inovativní technologií FLUID BLEND – teplým vzduchem. Tento způsob pražení jí dodává výjimečnou chuť i vůni, je šetrný k životnímu prostředí i surovině a uchovává v zrnech ty nejlepší účinky kávy jako takové. Pražení probíhá bez kontaktu s kovovým bubnem a díky intenzivnímu proudění vzduchu jsou kávová zrna pražena rovnoměrně ze všech stran. Takto upravená káva spolu s dalšími ingrediencemi může mít až terapeutické a další pozitivní účinky pro tělo a mysl.

Horkou novinkou v kolekci je také Delicate Fig Coffee, káva s detoxikačním a hubnoucím efektem. Spojení kávových zrn Arabiky a Robusty, sladkých sušených fíků, něžně hebké až omamné vanilky se šťavnatě osvěžující chutí ostružin s příjemně svěží mandarinkovou dohrou jí dodává mimořádnou chuť i účinky. Uvolní psychické napětí a zlepší náladu. Fíky povzbudí trávení, obsahují totiž rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a tím napomáhají peristaltice střev, obsahují vysoké množství minerálních látek jako je například vápník, draslík, hořčík, železo a fosfor. Zapomenout nesmíme ani na antioxidanty a vitaminy K2, C, A, B1. Mandarinková vůně pak zlepšuje náladu a soustředění, pomáhá zklidňovat mysl, pochvalují si ji i lidé trpící migrénou. Mandarinky navíc obsahují i synefrin, látku, která pomáhá při spalování tuků.

„Pokud jste ještě žádnou z našich káv neochutnali a nemáte ani cestu na kouzelná místa spojená s naší kávou můžete využít výhodné nabídky a objednat si degustační set, který osloví různé chuťové preference. Obsahuje totiž kromě již zmíněných káv ještě i Orange Jasmine Air, která podpoří vaši tvořivost a harmonii, Chocolate Mentha Wave pro odhodlání a sílu, Rose Dream pro jemnost ženy a Golden Sun - superpotravinu z pampelišky pro vaše zdraví,“ dodává Helena Kohoutová.

 

Další články

Partneři

Logo - A-giga
Logo - Alukov
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - Enbra
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - handy corp.
Logo - IXPERTA
Logo - JŠK advokátní kancelář
Logo - JVS Service
Logo - Logio s.r.o.
Logo - Microsoft
Logo - nsg morison
Logo - REHABILITAČNÍ CENTRUM ČELADNÁ
Logo - RESPECT Group – pojišťovací makléř pro firmy a podnikatele
Logo - Swiss Life Select
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - STAVEBNÍ FIRMA PLUS
Logo - Hydraulics
Logo - J 4
Logo - Carollinum
Logo - Inca Collagen

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - Foodway Catering
Logo - IDC - FOOD
Logo - Japonská rýže
Logo - MY JAPAN
Logo - Smart Walls

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - Brands&Stories
Logo - BusinessInfo.cz
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - Franchising.cz
Logo - Franchising.cz
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - Trade
Výsledky 2020