Loading...

INCA COLLAGEN - ověřený český produkt s přidanou hodnotou

02.04.2020

Inca Collagen – ověřený český produkt s přidanou hodnotou

Právě v této nelehké situaci rozhodují o úspěchu maličkosti. Postup, jak zpomalit pandemii, odvaha politiků, ale i lidskost civilizace hrají důležitou roli v tom, jak se bude dále vyvíjet česká ekonomika.

V této době přežijí jenom silné firmy, kterým opravdu záleží na svých zákaznících. Přidaná hodnota produktu je právě teď nevyhnutelná. Tak jako kolagen spojuje buňky v těle, spojuje i zákazníky s firmou. Ryze česká značka s produktem Inca Collagen za pět let na trhu změnila kvalitu života k lepšímu více jak 100 tisícům spokojeným zákazníkům.

„Pokud máme pomoci české ekonomice, musí firma zůstat zdravá. A to nemyslím jen ekonomicky a hospodárně, ale i co se týče zaměstnanců. Pokud se nebude mít kdo starat o zákazníky, tak to bude špatné. Proto jsme přijali opatření, abychom mohli fungovat ve standardním režimu, aby zákazník dostal svoji komfortní službu a zboží. Jsem věčný snílek a optimista, kterého vždy hnala dopředu touha pomáhat lidem. I tentokrát to dáme. Věřím v lidi, Čechy i Slováky, kde máme taky množství zákazníků a přátel. Jednoduše podporujeme českou ekonomiku tím, že platíme daně, zaměstnáváme lidi a vyrábíme produkt na podporu zdraví,“ říká majitelka a zakladatelka značky Inca Collagen, Romana Ljubasová.

„Právě teď cítíme ještě více potřebu pomoci lidem udržet si krásu a zdraví déle, než  příroda naplánovala.“

Firma Inca Collagen rozdala svůj produkt mnoha pacientům, podpořili nemocnici u sv. Anny koupí ovocných šťáv na pití pro lékaře. Neustále podporuje a sponzoruje české a slovenské sportovce a podpořili charitativní kalendář na pomoc seniorům. „Koupí obrovského plyšového medvěda jsme finančně podpořili Národní ústav dětských nemocí, který prostředky využije na nákup potřebných přístrojů pro dětičky. Náš druhý produkt, kolagen pro zvířátka Incapet Collagen, zase pomáhá v útulcích pro nechtěné pejsky v Bratislavě, který sponzorujeme. Sami se snažíme kupovat pouze domácí české a slovenské výrobky, protože chceme podpořit lokální ekonomiku a protože nám na naší zemi záleží,“ dodáva Ljubasová.

Kvalita je dnes často skloňovaným pojmem

Pro dnešní dobu je typické, že máme všeho dostatek a lidé tedy přirozeně srovnávají. Hledají podobné produkty a porovnávají jejich ceny, kvalitu a jiné parametry. Ale nyní jakoby se doba zastavila. Lidé víc přemýšlejí, co si koupí, do čeho investují. A koupí si jen to, čemu věří.

"Pokud vám na kvalitě záleží, zkuste si místo pravého včelího medu ze supermarketu koupit med přímo od včelaře, místo barových sirupů světových značek zkuste třeba domácí levandulový sirup z levandulového světa, u kterého se můžete dozvědět vše o jeho kvalitě a původu," říká Romana Ljubasová.

„Děláme věci srdcem a s upřímným zájmem o to, abychom svou práci odvedli co nejlépe. To je podle nás jediná cesta k tomu, jak mít šťastný život, nebo jak vybudovat dlouhodobě úspěšnou značku, která si získá mnoho spokojených zákazníků. Pro naši spolupráci si zásadně vybíráme partnery podle stejného metru, jaký máme nastavený u nás - upřímná a kvalitní. To vše proto, abychom vám - našim zákazníkům - mohli dodat něco navíc. Malý dárek nebo profesionální službu jako poděkování za vaši důvěru,“ uzavírá Romana Ljubasová.

Inca Collagen představuje ověřený produkt s obrovským množstvím spokojených zákazníků, který má svoje pevné místo na trhu už 5 let. Víc na www.incacollagen.cz Při objednávce použijte věrnostní slevový kód C27000999získáte tak kromě aktuální slevy i speciální slevu pro členy Podnikatelské Platformy Helas.

Další články

Partneři

Logo - A-giga
Logo - Alukov
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - Enbra
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - handy corp.
Logo - IXPERTA
Logo - JŠK advokátní kancelář
Logo - JVS Service
Logo - Logio s.r.o.
Logo - Microsoft
Logo - nsg morison
Logo - REHABILITAČNÍ CENTRUM ČELADNÁ
Logo - Swiss Life Select
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - STAVEBNÍ FIRMA PLUS
Logo - Hydraulics
Logo - J 4
Logo - Carollinum
Logo - Inca Collagen

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - Foodway Catering
Logo - IDC - FOOD
Logo - Japonská rýže
Logo - MY JAPAN
Logo - Smart Walls

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - Brands&Stories
Logo - BusinessInfo.cz
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - Franchising.cz
Logo - Franchising.cz
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - Trade
Výsledky 2020