Loading...

Inovace jsou pro nás klíčové

28.05.2018

V současné době je nezbytné hledat nové přístupy ve výrobě, léčbě onemocnění a umožňovat vědecký pokrok, říká Jana Barborková, CEO společnosti Baria, která se zabývá distribucí produktů pro vědu, výzkum, biotechnologickou a farmakologickou výrobu a také pro klinický výzkum a klinickou diagnostiku.

 

Můžete nám představit společnost BARIA? Čím se zabývá a jaká je její historie v České republice?

Společnost BARIA se zabývá distribucí produktů pro vědu, výzkum, biotechnologickou a farmakologickou výrobu, dále klinický výzkum a klinickou diagnostiku. Působí v ČR i na Slovensku. Byla založena v roce 2002. Od roku 2014 získala exkluzivní zastoupení LEICA BIOSYSTEMS jako kompletní řešení pro imunohistochemii a patologii. Od té doby má kolem 20 zaměstnanců.

Kdo jsou Vaši zákazníci a z jakých oborů přichází?

Zboží od více než 100 světových výrobců dodáváme do velkých fakultních nemocnic i menších zdravotnických zařízení, výzkumných institucí, automobilového průmyslu, dřevařského průmyslu, farmaceutické výroby, klinických studií atd.

Co je pro úspěch ve Vašem oboru klíčové?

Dodávat nejen vysoce kvalitní produkty, ale i poskytovat služby, které odrážejí individuální potřeby klientů. Svou roli hraje důvěra, upřímnost, zodpovědnost a ochota být užitečný, inspirativní a přinést kladné emoce. Klient s námi chce spolupracovat, protože se cítí skvěle. Zároveň je velice důležité být silným partnerem. Investuji do vzdělání mých zaměstnanců komplexně – odbornost, seberealizace, motivace, fyzická i psychická připravenost podat výkon.

Jak velkou roli hrají ve vašem oboru inovace?

V tomto oboru hrají inovace klíčovou roli. Je třeba hledat nové přístupy ve výrobě, léčbě onemocnění a umožňovat vědecký pokrok. Vzděláváme se a školíme trh, pořádáme krásné informačně i emotivně nabité kongresy. Vyvoláváme poptávku po inovativních produktech.

Celá řada firem dnes upozorňuje na nedostatek kvalifikovaných pracovníků. Pozorujete to i u vás ve firmě? Jak tento problém případně řešíte?

Máme ty nejlepší odborníky na trhu. Do svého týmu zveme přátelské kolegy, upřímné, loajální, zodpovědné, kteří cítí, že jde víc než jen o běžné zaměstnání. Všichni bereme svou roli v týmu jako poslání být užitečný a pomáhat. Budujeme si každý svůj svět v rámci firemní strategie a tato svoboda je vysoce ceněnou komoditou u každého mého zaměstnance, je to nejsilnější motivace a já tento trend podporuji. Fluktuace je minimální. Někteří kolegové se mnou budují firmu už více než 13 let.

Další články

Partneři

Logo - A-giga
Logo - Alukov
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - Enbra
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - handy corp.
Logo - IXPERTA
Logo - JŠK advokátní kancelář
Logo - JVS Service
Logo - Logio s.r.o.
Logo - Microsoft
Logo - nsg morison
Logo - REHABILITAČNÍ CENTRUM ČELADNÁ
Logo - RESPECT Group – pojišťovací makléř pro firmy a podnikatele
Logo - Swiss Life Select
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - STAVEBNÍ FIRMA PLUS
Logo - Hydraulics
Logo - J 4
Logo - Carollinum
Logo - Inca Collagen

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - Foodway Catering
Logo - IDC - FOOD
Logo - Japonská rýže
Logo - MY JAPAN
Logo - Smart Walls

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - Brands&Stories
Logo - BusinessInfo.cz
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - Franchising.cz
Logo - Franchising.cz
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - Trade
Výsledky 2020