Loading...

PODPOŘME DOBRÉ JMÉNO ČESKÝCH FIREM

06.06.2017

Zítra budou vyhlášení výsledky historicky prvního ročníku OCENĚNÍ ČESKÝCH LÍDRŮ. Proč projekt vznikl? To vysvětlila přímo zakladatelka projektu, Helena Kohoutová: "V životě každého z nás, jak v soukromém, tak i v tom profesním, nastávají situace, které nás nutí se rozhodnout, zda pokračovat v zajetých kolejích, či hledat nové výzvy a cesty, kterými se vydat. Rok 2017 je pro mne velmi významným, mám co oslavovat. A jedním z dárků, který si sama sobě dávám je nový projekt Ocenění českých lídrů. Agentura Helas slaví v letošním roce 20 let působení na tuzemském trhu. Jejím posláním bylo, je a bude sdružování podnikatelů a podnikatelek, kteří u nás fungují. A nejen to. Prostřednictvím několika prestižních projektů je i oceňujeme. A to nikoliv pouze na základě ekonomických výsledků, ale také jejich podnikatelských příběhů, cílů a úspěchů.

Ambici stát se prestižní cenou má i Ocenění českých lídrů. Tento projekt volně navazuje na Ocenění českých podnikatelek, které již desátým rokem oceňuje české majitelky firem, a to na základě propracovaného hodnocení. Cílem tohoto zcela nového projektu je vyzdvihnout snažení a úspěchy velkých firem, které jsou v ryze českých rukách. Budu velmi ráda, když firmy a jejich majitelé budou chápat účast a nominaci v naší soutěži jako ocenění firmy, práce jejích lidí, služeb a produktů.

V České republice je stále poměrně málo velkých společností, které se mohou pochlubit výhradně českým kapitálem. A právě to je důvod, proč jsme se rozhodli snažení takových firem podpořit zrovna tímto projektem, díky němuž vzniká podnikatelský prostor, ve kterém budou sdruženy výhradně české firmy podnikající transparentně s výbornými ekonomickými výsledky a vynikajícím ratingem a scoringem. Prostor, ve kterém mohou sdílet zkušenosti, vyměňovat si informace a mnohdy tak nacházet řešení větších či menších problémů, které je na cestě za úspěchem potkávají.

Naším hlavním cíle je podpořit dobré jméno těchto českých firem, ukázat světu, jak šikovné podnikatele u nás máme. Díky nim se nám daří budovat hrdé Česko." 

 

Další články

Partneři

Logo - A-giga
Logo - Alukov
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - Enbra
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - handy corp.
Logo - Health+
Logo - JŠK advokátní kancelář
Logo - JVS Service
Logo - Logio s.r.o.
Logo - Microsoft
Logo - nsg morison
Logo - REHABILITAČNÍ CENTRUM ČELADNÁ
Logo - Swiss Life Select
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - STAVEBNÍ FIRMA PLUS
Logo - Hydraulics
Logo - J 4
Logo - Carollinum
Logo - Inca Collagen

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - Foodway Catering
Logo - IDC - FOOD
Logo - Japonská rýže
Logo - MY JAPAN
Logo - Smart Walls

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - Brands&Stories
Logo - BusinessInfo.cz
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - Franchising.cz
Logo - Franchising.cz
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - Trade
Výsledky 2020